Kiehl's Eye Creams - Και οι τρεις ήταν υπέροχες

Κυριακή 29 Μαΐου 2016 2 σχόλια
  Τον Μάρτιο του 2015 ζούσα το δράμα του μαύρου κύκλου (εντάξει πάντα το ζούσα αλλά τότε η κατάσταση είχε ξεφύγει). Μετά την χρήση μιας κρέμας ματιών που δεν μου ταίριαξε, είχα βρεθεί με ξηρότητα στην περιοχή κάτω από τα μάτια, κοκκινίλες και οι μαύροι κύκλοι μου είχαν πλέον αναπτύξει δικό τους πολιτισμό.

  Αυτό που ακολούθησε θα μπορούσε να είναι σκηνή από ταινία,  το κλασσικό γρήγορο time-lapse όπου ο πρωταγωνιστής ψάχνει/διαβάζει/ρωτάει/προπονείται για να αντιμετωπίσει τον Apollo Creed. Η αναζήτηση με οδήγησε σε ένα corner της Kiehls, σε μια πολύ εξυπηρετική εκπρόσωπο, στην πρώτη κρέμα ματιών που δοκίμασα από την εταιρεία αλλά και σε όσες ακολούθησαν: 


Creamy Eye Treatment with Avocado.

  Δύο άδειες συσκευασίες μετά, μπορώ με σιγουριά να πω ότι με έσωσε. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στα αγαπημένα πολλών, η ενυδατική του σύνθεση με βάση το έλαιο αβοκάντο ήταν βάλσαμο για την περίπτωση μου. Μετά από μία με δύο εβδομάδες χρήσης η ξηρότητα και ο ερεθισμός ήταν παρελθόν ενώ τις επόμενες εβδομάδες έβλεπα διαφορά και στους μαύρους κύκλους.
  Έχει παχύρρευστη υφή για αυτό και χρειάζεται μικρή ποσότητα. Αφού τρίψεις τους παράμεσους μεταξύ τους για να θερμανθεί το προϊόν, το τοποθετείς ταμποναριστά και βλέπεις την πηχτή κρέμα να ρευστοποιείται και να απλώνεται ομοιόμορφα .
Midnight Recovery Eye.

  Πάντοτε είχα σκιές κάτω από τα μάτια, υπάρχει και φωτογραφία μου από το δημοτικό που το αποδεικνύει!  Τα δεκάωρα μπροστά από μια οθόνη σίγουρα δεν έκαναν την κατάσταση καλύτερη. Αντίθετα, μου χάρισαν κάποιες λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια.  Αλλά η Kiehls είχε την λύση.
  Αυτή η κρέμα προορίζεται για βραδινή χρήση, έχει ανάλαφρη υφή και απορροφάται αμέσως. Περιέχει εκχύλισμα ρούσκου που βελτιώνει την μικροκυκλοφορία καθώς και έλαιο νυχτολούλουδου που ενισχύει την λάμψη και συμβάλει στην διόρθωση του δέρματος Το πρωί η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι πιο φωτεινή ενώ με συστηματική χρήση είδα διαφορά και στις λεπτές γραμμές. Βρίσκομαι στον δεύτερο μήνα χρήσης και σίγουρα θα την αγοράσω ξανά. 


Clearly Corrective Dark Circle Perfector SPF 30.

  Η κρέμα με το όνομα σιδηρόδρομος που κάλυψε την ανάγκη μου για προστασία από τις ακτίνες του ήλιου κάτω από τα μάτια. Γιατί ο ήλιος χειροτερεύει ΚΑΙ τους μαύρους κύκλους! Είναι μια κρέμα με χρώμα, πολύ λεπτόρρευστη υφή και αποτέλεσμα που φωτίζει. Αν και έχει χρώμα, δεν προορίζεται για κάλυψη και δεν αντικαθιστά το concealer αποτελεί ωστόσο πολύ ωραία βάση. Περιέχει βιταμίνη C η οποία βοηθά στην αποκατάσταση της βλάβης που έχει προκαλέσει ο ήλιος στην περιοχή. Δεν είναι ιδιαίτερα ενυδατική οπότε αν αντιμετωπίζεις ξηρότητα θα πρέπει να την χρησιμοποιήσεις πάνω από μια άλλη κρέμα.
  Χρειάζεσαι μικρή ποσότητα την οποία θερμαίνεις τρίβοντας τους παράμεσους μεταξύ τους και την τοποθετείς ταμποναριστά. Την χρησιμοποιώ καθημερινά εδώ και δύο εβδομάδες και είμαι ευχαριστημένη, ειδικά ο δείκτης SPF την κάνει ιδανική για αυτή την περίοδο.


  Τρεις διαφορετικές επιλογές για τρία διαφορετικά προβλήματα. Ευτυχώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό και πραγματικά να αλλάξουν το βλέμμα σου!

2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2011 Cats and Polka Dots | TNB